installatienetwerk-nederland-hfd-sanitair

Badkamerrenovatie en installatie

We nemen u graag de zorg uit handen bij het verbouwen en plaatsen van badkamers. Van een gedegen ontwerp tot de installatie van sanitair is bij ons in eigen beheer. INN maakt te allen tijde gebruik van kwalitatief hoogstaande producten en levert deze tegen een scherpe prijs. De aangesloten projectleiders, werkvoorbereiders, loodgieters en installateurs hebben verstand van zaken en oog voor detail. Hierdoor worden badkamers van een hoog niveau afgeleverd.

Advies en ontwerp

De adviseurs van INN geven u graag inzicht in de mogelijkheden voor uw badkamer. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en kunnen u ook adviseren in duurzaamheid. Denk hierbij aan waterbesparende kranen of een douchebak met warmteterugwinning. Naar aanleiding van de wensen wordt er een gedegen ontwerp gemaakt. Of het nu gaat om een chique of eenvoudige badkamer, alles mogelijk.

Installatie van A tot Z

De aangesloten installateurs dragen de complete zorg voor het verbouwen of het nieuw plaatsen van badkamers. Het aanbrengen van leidingen, het plaatsen van een handdoekradiator, het aanleggen van vloerverwarming tot het installeren van sanitair wordt met precisie uitgevoerd. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten en hoogwaardige materialen, zodat een lange levensduur gegarandeerd is.

Maak een afspraak

Bij INN vindt u alles onder één dak: advies, ontwerp, complete installatie en nazorg. Een hoogstaande kwaliteit, professionele installatie en een klantgerichte service staan bij ons bedrijf centraal. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Neem contact op


Lees meer over onze sanitairmerken

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top