installatienetwerk-nederland-hfd-cvketels

Cv-ketel advies en installatie

Meestal is een cv-ketel na 15 jaar aan vervanging toe. Na deze periode neemt de kans op storingen toe en zijn ook de reparatiekosten hoger. Dit kan voorkomen worden door tijdig een nieuwe cv-ketel te laten installeren. De aangesloten INN installateurs werken met cv-toestellen van A-merken, zodat de beste kwaliteit gegarandeerd is. Van de installatie van cascadesystemen tot het plaatsen van cv-ketels voor een heel woningblok, u kunt ervan op aan dat dit professioneel uitgevoerd wordt.

Advies

Installatienetwerk Nederland geeft te allen tijde een gedegen advies over hoe er een energiebesparing gerealiseerd kan worden. Vervolgens wordt er een gedegen plan en scherpe offerte gemaakt voor het leveren en installeren van de cv-ketel(s) of een cascadesysteem. 

Type cv-ketels

Op dit moment zijn er verschillende type verwarmingsketels op de markt. Tegenwoordig wordt er veelal gewerkt met HR en HR Combi cv-ketels. Deze toestellen hebben een hoog rendement en werken energiezuinig. In sommige gevallen is het niet mogelijk een hoogrendementsketel te plaatsen, bijvoorbeeld als er geen waterafvoer aanwezig is. Dan is een VR of VR combi een optie.

Installatie

De installatie van cv-ketels is bij de erkende installateurs van INN in goede handen. Wij zijn op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en volgen regelmatig trainingen volgen, is de installatie snel gerealiseerd.

Onderhoud

Belangrijk voor een juiste werking van de cv-ketel is het laten uitvoeren van preventief onderhoud. Hierdoor wordt energie bespaard, blijft het rendement hoog, is een optimale veiligheid gegarandeerd en worden storingen voorkomen. Ook de levensduur wordt hier aanzienlijk mee verlengd. Door heel Nederland verzorgen wij het cv-ketel onderhoud voor VvE's, woningcomplexen, bedrijfspanden en zorginstellingen.

Maak een afspraak

Voor het aanvragen van een adviesgesprek of een geheel vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen. Installatienetwerk Nederland verzorgt de levering en installatie van cv-ketels door heel Nederland. Ook het preventieve onderhoud aan de cv-installatie kan bij ons ondergebracht worden. 

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top