duurzaam-zonnepanelen

Van advies tot de realisatie van zonnepanelen

Besparen op energiekosten en een steentje bijdragen aan het milieu? Dan zijn zonnepanelen een goede oplossing. Dankzij het hoge rendement is de investering snel terugverdiend. Voor woningbouw en renovaties adviseren wij over het aantal benodigde panelen en het juiste vermogen, zodat altijd het hoogst haalbare resultaat wordt behaald. Door aantrekkelijke regelingen voor bedrijven, is de aanschaf van zonnepanelen extra aantrekkelijk. Bij INN bent u verzekerd van een hoogstaand zonlichtsysteem en een vakkundige installatie.

Van energieadvies tot realisatie

Aan nieuwbouwwoningen worden steeds hogere eisen gesteld voor wat betreft de energieprestaties. U bent bij ons aan het juiste adres voor een gedegen advies, ontwerp en realisering van milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en producten van hoge kwaliteit, zodat ook de levensduur 'duurzaam' is.

Zonnepanelen voor bedrijven

Op dit moment zijn er interessante regelingen voor bedrijven, wat de aanschaf van een zonlichtsysteem aantrekkelijk maakt. De Milieu Investeringsaftrek (MIA) maakt het mogelijk om 36% van de totale investeringskosten op zonnepanelen in aftrek te brengen op de fiscale winst van de onderneming. Met de andere regeling, genaamd Vamil, kan er bepaald worden wanneer de investering wordt afgeschreven. Hiermee kunt u liqiditeits- of rentevoordeel behalen.

Zonnepanelen voor particulieren

Voor particulieren is de subsidiepot inmiddels leeg, maar dankzij het hoge rendement leveren zonnepanelen meer op dan de gemiddelde rente op de spaarrekening. Daarnaast profiteert u nu nog van 6% BTW op het arbeid. 

Maak een afspraak

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact opTop