elektra-elektra

Deskundige elektricien voor de aanleg van elektra

Het ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrische installaties behoort de expertise van Installatienetwerk Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten, waardoor een optimale veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast wordt er de nodige aandacht besteedt aan duurzame oplossingen, zoals het toepassen van LED-verlichting. Bovendien neemt domotica een steeds belangrijker plaats in bij veel huishoudens. Ook hier speelt INN op in.

Elektrotechniek

De elektrotechniek heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Denk hierbij aan energiezuinige verlichting, slimme besturing van productmachines en transportsystemen. Met name verlichting heeft grote stappen gemaakt met de komst van LED-lampen. Dit type lichtbron werkt energiezuiniger en heeft een langere levensduur dan reguliere gloeilampen.

Domotica

Voor comfortabel en veilig wonen en werken biedt INN diverse domotica-oplossingen. Verlichting die automatisch aan gaat bij binnenkomst of het besturen van alle elektrische apparaten via de iPad behoren daarbij tot de mogelijkheden. Domotica biedt niet alleen gemak, maar is ook uitstekend toe te passen voor zorgdoeleinden. Dat betekent meer zelfstandigheid voor mensen met een beperking.

Bedrading

Twijfelt u over de staat van uw huidige bedrading of heeft u extra stopcontacten nodig? Maak dan een afspraak met onze deskundige elektricien. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende stroomvoorzieningen tegen de beste prijs.

Verlichting en schakelmateriaal

De juiste verlichting is onmisbaar bij het snijden van groente in de keuken, het werken op kantoor of het lezen van een boek in bed. Een uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat u overal goed zicht heeft en doet daarnaast wonderen voor de sfeer in huis. Wij leveren en monteren verlichting in iedere ruimte in huis. Ook kunnen wij passend schakelmateriaal installeren voor een eenvoudige bediening van uw verlichting.

Deskundige reparatie bij storingen

Springt uw aardlekschakelaar steeds om? Dan is de kans groot dat er een probleem is met uw installatie of de apparaten die op het elektriciteitsnet zijn aangesloten. Onze elektricien komt graag bij u langs voor een deskundige reparatie.

Offerte aanvragen

Als ervaren elektricien zijn wij sterk in het trekken van bedrading, het aanleggen van verlichting en schakelaars en het verhelpen van problemen met uw elektriciteit. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Maak afspraak


Top