installatienetwerk-nederland-brandbeveiliging-hoofd

Brandbeveiliging en noodverlichting voor woningen en bedrijfspanden

Een goede brandbeveiliging is essentieel voor zorgeloos wonen en werken. De partners van INN voorzien woningen en bedrijfspanden van de juiste brandmelders, poederblussers, bluswaterleidingen, brandslanghaspels, sprinklers en nood- en vluchtwegverlichting. Wanneer de stroom uitvalt, wordt deze verlichting direct ingeschakeld. Hierdoor kan men in een noodsituatie het gebouw snel en veilig verlaten. Voor meer informatie over beveiligingssystemen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Brandbeveiliging

INN biedt een gedegen advies op het gebied van brandblusmiddelen en rook- en brandmelders. De aangesloten installateurs zijn sterk in het installeren van complete brandbeveiligingssystemen. Zo wordt brand tijdig opgemerkt en blijft de schade gering. Voorkomen is immers beter dan genezen! 

Nood- en vluchtwegverlichting

Noodverlichting maakt vluchtroutes, hulpmiddelen en uitgangen goed zichtbaar. Dit type verlichting blijft branden wanneer de netspanning wegvalt. Zo kan een gebouw direct en veilig worden verlaten. Tevens is noodverlichting essentieel op werkplekken waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt. Bij het wegvallen van de elektriciteit kan het werk op een veilige manier worden beëindigd.

Voor meer informatie over brandbeveiliging of nood- en vluchtwegverlichting kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op
installatienetwerk-nederland-brandbeveiliging-rechts


Top