blueprint-beeld-loodgieter-klein

Aanleg van gas- en waterinstallaties, riolering en dakbedekking

Het aanleggen van leidingen, het aansluiten van de riolering en het plaatsen van dakbedekking is bij Installatienetwerk Nederland in goed beheer. Daarbij worden de beste materialen en de nieuwste technieken toegepast, waardoor een hoge kwaliteit gewaarborgd is. Is er sprake van een verstopping of lekkage? Dankzij de 24/7 servicedienst is een vakkundige monteur snel ter plaatse.

Leidingwerk

De gekwalificeerde loodgietersbedrijven die zijn aangesloten bij INN, zorgen voor een professionele aanleg van water- en gasinstallaties. Daarbij staan veiligheid en een hoge kwaliteit van de leidingen centraal. Ook bij problemen met het leidingwerk, zoals een lekkage of verstopping staan wij altijd voor u klaar.

Riolering

Wij zijn zeer bekwaam in het aansluiten van afvoeren en riolering voor woningen en bedrijfspanden. Door het gebruik van de juiste materialen en apparatuur, wordt een hoogstaande kwaliteit behaald. Mocht er sprake zijn van een verstopping, dan is een deskundige loodgieter snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie.

Dakbedekking

Een goed onderhouden dak voorkomt lekkages. Wij beschikken over veel kennis en ervaring om dakbedekking te inspecteren. Eventuele mankementen worden op deze manier tijdig ontdekt. Ook de aanleg van bitumen of EPDM dakbedekking wordt probleemloos uitgevoerd.

Voor een vrijblijvende offerte voor het onderhoud of de aanleg van dakbedekking kunt u gerust contact met ons opnemen.

Maak afspraakTop