installatienetwerk-nederland-hfd-verwarming

Complete aanleg van verwarmingsinstallaties

Voor een behaaglijk klimaat in woningen of bedrijfspanden is een goedwerkende centrale verwarming een must. INN is de aangewezen partij voor de installatie van (cascade) cv-ketels, radiatoren, convectoren, boilers, geisers en vloerverwarming. Daarnaast is ook de reparatie en periodiek onderhoud van de cv-installatie bij ons in goede handen. Dankzij het netwerk van samenwerkende installateurs zijn wij actief door heel Nederland. 

Gedegen advies

De adviseur van Installatienetwerk Nederland denkt graag met u mee bij het vervangen en installeren van de complete cv-installatie. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en maken we geheel vrijblijvend een scherpe offerte. 

Preventief onderhoud 

Regelmatig onderhoud aan de cv-installatie is essentieel voor een juiste werking. Storingen en hoge reparatiekosten worden hier door voorkomen. Daarnaast blijft het rendement hoog en wordt energie bespaard. Wij kunnen voor woningcorporaties, VvE's, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, bedrijven en scholen het complete onderhoud uitstekend verzorgen. 

Complete cv-installatie

Of het nu gaat om het plaatsen van een enkele cv-ketel voor een woning of het installeren van een ketelpark voor een appartementencomplex, INN zorgt te allen tijde voor een professionele uitvoering. Voor meer warmwatercomfort is een boiler een uitstekende oplossing. Wij adviseren graag welk type voldoet aan de door u gestelde eisen. De verwarmingsspecialist weet bovendien welke en hoeveel radiatoren of convectoren nodig zijn om een woning of bedrijfspand te verwarmen. Tot slot worden alle technieken en methodes beheerst om vloerverwarming voor woningen, bedrijfspanden en grote complexen aan te leggen. 

Maak een afspraak

De leden van Installatienetwerk Nederland werken met de beste producten en materialen, volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor is een lange levensduur van uw centrale verwarming gegarandeerd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en gedegen offerte.

Maak afspraakTop