verwarming-onderhoud

Cv-ketel onderhoud voorkomt storingen

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een juiste werking van de cv-ketel. Daarnaast wordt de levensduur verlengd en is de veiligheid optimaal. Ook blijft het rendement door regelmatige controle hoog, waardoor energie wordt bespaard. Doordat wij een netwerk hebben van samenwerkende installatiebedrijven is er altijd een servicemonteur bij u in de buurt.

Storingen voorkomen

Door de cv-ketel regelmatig te laten controleren op een juiste werking, kunnen veel storingen voorkomen worden. Defecte onderdelen worden in overleg met u vervangen. Daarnaast checken we of er geen lekkages binnen de mantel zijn. Zo worden eventuele problemen voorkomen.

Hoog rendement en energiebesparing

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de cv-ketel weer optimaal ingesteld. Alleen hierdoor kan het hoge rendement van het toestel behaald worden. Een goed onderhouden cv-ketel werkt bovendien zuiniger, wat zorgt voor lagere energiekosten.

Optimale veiligheid en garantie

Laat u uw cv-ketel regelmatig controleren, dan is een optimale veiligheid gewaarborgd. Daarnaast eisen veel (brand)verzekeringen preventief onderhoud. Ook voor het recht op garantie moet de cv-ketel regelmatig nagekeken worden.

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan voor extra zekerheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Maak afspraak


Lees meer over onderhoud

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top